Programme TV de Play4 du Sunday 16 November

Matin

Midi

Soir

De Tip Divers conseils sont délivrés et des solutions apportées à vos questions pour améliorer votre vie de tous les jours.
Roger Rubriek waarin Roger de kijker elke aflevering leert hoe je kan doe-het-zelven, bouwen en verbouwen in je eigen huis of tuin.
Simple DIY Simple DIY - Ep. 3 - Porte-journaux à mi-bois - L'assemblage à mi-bois est un classique parmi les menuisiers. Dans Simple DIY, nous prenons un raccourci, ce qui nous permet de fabriquer rapidement un porte-journaux.
De Ambachter L'artisan - Ep. 10 - La canneuse - Dans la rubrique 'L'artisan', nous vous emmenons visiter l'atelier d'un artisan ou d'une artisane. Dans cet épisode nous voyons comment le siège d'un ancien chaise est restauré par la canneuse Laurence Mieg.
Het Appartement Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
Winters Grillen Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ. En als dessert grillt hij ananas met een heerlijke marinade met Sambuca.
De Hofleverancier 3-sterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, met liefde gekweekt door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet. Tomaat
Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed Voedingswetenschapper Karolien Olaerts deelt haar eetfilosofie met kijkend Vlaanderen en Nederland. In die filosofie staan de groenten centraal, maar Karolien weet als geen ander dat het lichaam op z'n best is met een gevarieerd eetpatroon en ingrediënten uit alle voedselgroepen.
Het Weekmenu Culinair magazine waarin een weekmenu voor vier dagen wordt samengesteld Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
De Dagschotel Wij Belgen zijn gek op mosselen. Met frietjes en mayonaise, erg lekker, maar natuurlijk ook veel calorieën. Gelukkig heeft de Vietnamese Quyen een fantastisch alternatief, waardoor de zware frietjes en de mayo zonder problemen worden vervangen door twee super frisse dipsausjes. Voortaan eten we onze mosselen dus à volonté!