
Dag 4: Daniel
Komen Eten
Magazine culinaire
Belgique (2016)
Saison 16 (12)
Résumé
Wie in Torhout barbecue zegt, zegt Daniel en wie Daniel zegt, bedoelt barbecue. Door zijn 71 lentes is de gastheer van vanavond misschien niet meer zo goed te been, maar vlees roosteren kan hij nog als de beste. Barbecue is voor Daniel een passie, een stuk van zijn leven. Dat heeft hij eerder deze week niet helemaal kunnen verstoppen, de verwachtingen zijn dus hoog gespannen. Daniel heeft een heus barbecueatelier in zijn tuin gebouwd, met een openluchtkeuken en een eetruimte waar de gemiddelde Vlaamse feestzaal jaloers op zou zijn. Aan barbecues ook geen gebrek, de meeste exemplaren bovendien helemaal zelf ontworpen en in elkaar geknutseld. Het pronkstuk van Daniel is misschien wel de bodygrill, waarmee hij furore maakte op nationale en internationale barbecuewedstrijden en zelfs buitenlandse pers haalde.Casting
Producteur
Kristine Willems