Programme TV de BBC2 du Sunday 9 November

Matin

Midi

Soir

Nadiya's British Food Adventure Nadiya s'envole pour l'écosse, elle apprend l'art de cueillir les herbes et va la rencontre d'une famille qui produit sa propre farine. Elle célèbre les traditions écossaises avec un crumble d'avoine aux pommes, beignets d'oignon " bhajji ", soupe aux lentilles et pains aux 5 épices et une tarte tatin de " haggis " végétarienne.
The Great Food Guys Chef Nick Nairn and Dougie Vipond celebrate the fantastic range of food and drink Scotland has to offer in their country kitchen. In this episode, they focus on wild food and cook gnocchi with smoked haddock and wild greens. Joining them in the kitchen are Michelin-starred chef Billy Boyter, from The Cellar in Anstruther, and top crime writer Val McDermid, who brings along her choice of craft beer to accompany the food.
Nigel Slater's Dish of the Day Cookery series. Nigel cooks some clever recipes designed to cure cravings and offer comfort. Including slow roast leg of lamb with herb rub and parmesan mash, almond and lentil stew and tumbler trifle.
Flog It! A look at some previously unseen finds from the show's travels around the country.
Eva Longoria: Searching for Spain La Galice est le secret le mieux gardé d'Espagne, si reculée et sauvage que les Romains pensaient qu'il s'agissait de la fin du monde - mais si riche en ressources naturelles et en paysages que ses produits exceptionnels sont tout simplement hors du commun.