Roger
Rubriek waarin Roger de kijker elke aflevering leert hoe je kan doe-het-zelven, bouwen en verbouwen in je eigen huis of tuin.
Roger
Rubriek waarin Roger de kijker elke aflevering leert hoe je kan doe-het-zelven, bouwen en verbouwen in je eigen huis of tuin.
Hobbyklus
Projet bricolage - Marche-pied pour enfant - Dans cet épisode nous faisons un marche-pied pour des enfant en MDF. Les éléments en bois sont reliés les uns aux autres au moyen des chevilles et de la colle à bois. Le marche-pied comprend un compartiment de stockage, qui peut ouvrir et fermer grâce aux charnières porte.
Het Appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
Winters Grillen
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ. Als dessert maakt hij een verrassende papillot van rood fruit en cuberdons.
Comfort Food
Culinair magazine over comford food Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen De Pauw zijn dochter is een stevig slaatje met veeeel gesmolten kaas en homemade mikadostokjes.
Lekker Licht
Chiara van Emrik gaat in Lekker Licht voor de gezonde en snelle keuken. Haar gerechtjes ¶ van een healthy burger, over een frisse quinoasalade tot een verrassend koud pastagerechtje ¶ zijn in welgeteld 30 minuten klaar. Ze schudt zowel gezonde en gemakkelijke als creatieve gerechten uit haar koksmouw. Ideaal voor culinaire verwenners met een drukke agenda. Een healthy burger
It's Aperotime Somewhere In the World
Of er nu vrienden komen eten, je feest viert of je gewoonweg het weekend wil inzetten: elke gelegenheid is goed om te aperitieven. Daarom shaket bartender Hannah Van Ongevalle zowel legendarische als innoverende cocktails, mét bijpassend hapje.
De Chalet
Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van. Laat je inspireren om van de vroege uurtjes tot het gat in de nacht van het leven te genieten. De chefs beleven een tweede dag in de chalet. Dominique bereidt tortilla's, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed
Voedingswetenschapper Karolien Olaerts deelt haar eetfilosofie met kijkend Vlaanderen en Nederland. In die filosofie staan de groenten centraal, maar Karolien weet als geen ander dat het lichaam op z'n best is met een gevarieerd eetpatroon en ingrediënten uit alle voedselgroepen.