Leven Als Vakman
In "Leven als vakman" volgen we vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen
Leven Als Vakman
In "Leven als vakman" volgen we vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen
Roger
Rubriek waarin Roger de kijker elke aflevering leert hoe je kan doe-het-zelven, bouwen en verbouwen in je eigen huis of tuin.
Het Appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
Lekker Licht
Chiara van Emrik gaat in Lekker Licht voor de gezonde en snelle keuken. Haar gerechtjes van een healthy burger, over een frisse quinoasalade tot een verrassend koud pastagerechtje zijn in welgeteld 30 minuten klaar. Ze schudt zowel gezonde en gemakkelijke als creatieve gerechten uit haar koksmouw. Ideaal voor culinaire verwenners met een drukke agenda. Oranje groentegratin
Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan. En er is ook dessert! Dat wordt een chocoladeroompap met petit-beurrekoekjes.
Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed
Voedingswetenschapper Karolien Olaerts deelt haar eetfilosofie met kijkend Vlaanderen en Nederland. In die filosofie staan de groenten centraal, maar Karolien weet als geen ander dat het lichaam op z'n best is met een gevarieerd eetpatroon en ingrediënten uit alle voedselgroepen.
Het Weekmenu
Culinair magazine waarin een Njam-chef een menu voor vier dagen samenstelt, met bijhorend boodschappenlijstje én een haarfijn uitgewerkt voorbereidingsplan De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
De Dagschotel
Risotto maken. Het lijkt voor velen niet evident, maar Peppe helpt alle vooroordelen de wereld uit. Aan de hand van een simpel recept met champignons en een kruidenworstje.