Red De Meubelen
Heb je nog een oude tafel staan waar je niets mee bent? Met wat gerecupereerde onderdelen maak je er zo een nieuwe, leuke bijzettafel van.
Mijn Tuin
Mon jardin - Ep. 12 - Des fleurs en hiver? - Pas de fleurs en hiver, tu crois? L'hellébore fait de belles croix et fleurit juste à ce moment-là! Laissez-les s'exhiber sur la table du jardin. Ou, comme ce sont les floraisons les plus précoces de l'année, apportez de la couleur à l'avant de la bordure avec elles. Jean jette un coup d'œil à un cultivateur expérimenté pour tout savoir sur cette plante spéciale!
Hobbyklus
Projet bricolage - Marche-pied pour enfant - Dans cet épisode nous faisons un marche-pied pour des enfant en MDF. Les éléments en bois sont reliés les uns aux autres au moyen des chevilles et de la colle à bois. Le marche-pied comprend un compartiment de stockage, qui peut ouvrir et fermer grâce aux charnières porte.
Tooldokter
Dr. Matos - Ep. 5 - Sécurité dans les escaliers - Peindre votre cage d'escalier n'est pas la tâche la plus facile. Vous devez bien réfléchir à l'endroit où vous allez placer votre échelle. Le Dr. Matos pense avec vous et fabrique une extension de votre escalier pour que vous ayez plus d'espace pour placer votre échelle.
Winters Grillen
Culinair magazine waarin Jeroen De Pauw buiten verschillende gerechten op de BBQ bereidt Het hoeft niet altijd worst of steak te zijn op de barbecue. Daarom gaat chef Jeroen De Pauw voor een hippe hamburger, snel te maken en ook ideaal als je kindermonden moet voeden. En ook zijn dessert is comfort food: snickers op de grill!
De Hofleverancier
3-sterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, met liefde gekweekt door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
Nuances
In het programma "Nuances" wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen. Elke keer opnieuw schotelt hij een eigenwijze, gedurfde bereiding voor. Vandaag gaat hij aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap!
Het Weekmenu
Elke week een lekker en haalbaar weekmenu, laat je inspireren door de recepten en geniet elke dag van een heerlijke, gevarieerde maaltijd. Steffi Vertriest
De Dagschotel
Bladerdeegjes met tongrolletjes, het klinkt ongelooflijk 'jaren 80 en dat zijn ze ook. Maar Dominique Persoone maakt deze klassieker zo overheerlijk klaar, dat de smaken vanop het communiefeest van 20 jaar geleden plots helemaal terug zijn. Oma's kitchen rules!